Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmonallet - Iso nalle pehmolelu - Osta jättinalle - Iso nallekarhu XXL

Isot Pehmonallet - Iso Nalle Pehmolelu Osta Jättinalle Nallekarhu XXL

Suodata

Hinta
Koko
Väri:
Filter
Näytetään 1-28 yht. 82 tuotteesta

Isot pehmonallet - Džiaugsmas jūsų namuose!

Isot pehmonallet - Olen suuri, pehmeä ja halittava nalle. Minulla ei ole sykkivää sydäntä, mutta olen täynnä rakkautta päästä varpaisiin. Odotan kärsimättömästi pääseväni matkustamaan kotiisi, koska tiedän, että heti kun tapaamme, meistä tulee parhaita kavereita ja olemme aina yhdessä. Onko sinulla ajatuksia siitä, mitä voisimme tehdä yhdessä? Koska matkalaukkuni on pakattu ja olen valmis!


Iso nalle on täällä!

Vietetään aikaa yhdessä - Kun Nallekarhu saapuu, kodistasi tulee lämmin ja kotoisa, koska uusi asukas on aina vierelläsi kaikissa päivittäisissä tilanteissa. Ota pehmonalle mukaasi, kun katsot elokuvaa – hän pitää mielellään kädestäsi kiinni, jos elokuva on pelottava, ja nalle tulee hyvin iloiseksi siitä, että saa olla osana jokapäiväistä elämääsi. Kun sinä olet onnellinen, jättinalle on onnellinen kanssasi, ja kun olet surullinen, Nalle piristää päivääsi.

Ollaan aina yhdessä, jooko - Nallekarhusta tulee surullinen, jos se ei näe sinua pitkään aikaan. Siksi hän on hyvin iloinen voidessaan matkustaa kanssasi. Puisto tai merenranta, maatila tai jopa ulkomaat ovat nallen lempipaikkoja, koska hän on siellä kanssasi. On niin mukavaa, kun on pehmeä, halittava ja rakastava kumppani matkoillasi, joka tekee matkasta vielä upeamman muiston.

Huomio on toinen nimeni - Nallekarhu on täynnä rakkautta ja hän haluaa todella jakaa sen kanssasi. Anna hänelle paljon haleja ja hän tekee samoin sinulle. Kutsu hänet nukkumaan kanssasi, ja hänestä tulee maailman onnellisin karhu, ja kun olet syvässä unessa, hän suojelee sinua pahoilta unilta. Jättinalle kuuntelee kaikkia ajatuksiasi, ja ehkä jaat jopa syvimmät salaisuutesi hänen kanssaan, eikä hän koskaan kerro kenellekään.


Onnen aika!

Teddyway on lapsuuden nostalgiaan perustuva idea. Nallemme on suloinen, pehmeä ja kaikkien toivomuksia vastaava lahja, jolle on mahdotonta vastustaa. Tämä lahja sopii kaikenikäisille ja voitte lahjoittaa sen kaikille rakkaille ihmisille.

Olemme ottaneet huomioon asiakkaiden toiveita ja kehittäneet tuotettamme sekä siihen kuuluvia asusteita. Tällä hetkellä meillä on tarjolla muutama nallen tyyppiä ja kokoa, voi valita toivotun värin rusetti nallen kaulan koristeeksi, myös nallen kanssa tuleva makeisten paketti sekä nallen lahjapakkaus.

Tavoitteenamme on aina ollut iloa tuovan ja unohtumattoman lahjan luominen. Toivomme, että kaikille olisi mahdollisuus halata pehmeää, pörröistä ja isoa nallea, josta joka kodissa tulisi rakastetuin lelu.

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäkestoisen lahjan. Nallejamme ovat huippulaadukkaita leluja, jotka kestävät vilkkaimpienkin perheen jäsenten rakkautta. Iso pehmonalle voi olla oiva lahja myös allergisille ihmisille, sillä sen pehmeä ja muotoutuva täyte on sertifioitu sekä vastaa Euroopan Unionin terveyssuojan vaatimuksia.

Teddyway-nallet on loistava tapa ilmaista huolenpitoa, rakkautta, ystävyyttä ja myötätuntoa rakkaimmille ihmisille!

Product added to wishlist

Jotta voisit asioida kotisivullamme mahdollisimman sujuvammin, myös tilastointi- ja markkinointitarkoituksiin käytämme evästeitä, jotka voit poistaa milloin tahansa.