Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmoapinat - Iso apina pehmolelu - Iso pehmeä apina XXL

Isot Apinat Pehmolelut - Iso Pehmeä Apina XXL Lelu - Teddyway

Isot apinat pehmolelut kutsuvat sinut syliinsä!

Isot apinat pehmolelut - leveät hartiat, pitkät kädet, takkuinen turkki. Iso apina lähestyy hitaasti... tarttumaan ja pitämään sinua mukavasti pehmeässä syleilyssään. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että teistä tulee erottamattomia ystäviä! Loppujen lopuksi ihmiset ovat niin samanlaisia kuin nämä maan älykkäät eläimet, ja yhtäläisyydet yhdistyvät. Ja mikään tässä maailmassa ei ole pelottavaa, kun halaat niin söpöä apinaa.

Tämä lelu korvaa leikkikaverin, huolesi kuuntelijan, lohduttajan, rauhan antajan. Et koskaan pelkää nukahtaa sen viereen, jopa täydellisessä pimeydessä! Ja sitten unelmoi värikkäimmistä ja kauneimmista unelmista, joissa te molemmat yhdessä lähdette huolettomille seikkailuille. Lopuksi, tällaista lelua ei voi jättää huomaamatta. Joten sillä on kotisi huoneen sisustuksen päärooli.


Ilmeisiä yhtäläisyyksiä

Kaikki parhaat ystävät ovat jotenkin samanlaisia. Sivulta katsottuna voit nähdä sen heti. Tiesitkö, että ihmisillä on monia yhtäläisyyksiä apinoiden kanssa? Apinat ymmärtävät kirjoitettuja numeroita ja jopa laskevat. He osaavat myös suorittaa aritmeettisia perustehtäviä.

Apinoiden, kuten ihmistenkin, täytyy olla jonkun kanssa. Emme voi olla yksin pitkään. Ihmisten täytyy kommunikoida jatkuvasti, pitää huolta toisistaan, kuulua yhteisöön. Lisäksi rakastamme banaaneja! Paljon ja paljon banaaneja! Se on yksi suosituimmista hedelmistä, jota sekä ihmiset että apinat rakastavat syödä.

Lisäksi jotkut apinalajit rakastavat viettää aikaa vedessä. He nauttivat roiskumisesta kuumissa lähteissä. Tutkijat havaitsivat, että kuumat kylpyt auttavat apinoita vähentämään stressiä. Se on suuri! Teemme loppujen lopuksi samoin! Kuka tietää, ehkä omaksuimme tämän idean apinoista? Raskaan päivän jälkeen ihmiset rakastavat usein täyttää kylpyamme kuumalla vedellä ja rentoutua siinä. On niin ihanaa saada noin samanlainen muhkea ystävä!


Avaruuteen - yhdessä muhkeiden apinoiden kanssa

Isot apinat pehmolelut ovat lelu, joka auttaa kehittämään mielikuvitusta. Loppujen lopuksi kaikki tietävät, että apina lensi ensimmäisenä avaruuteen. Joten leikkiessäsi uuden ystäväsi kanssa voit kuvitella, kuinka te molemmat yhdessä nousette avaruuden laajuuteen. Kuinka kiertelet Maata ja ihailet sen kirkkaita värejä ja pysähdyt hetkeksi syömään voileipää Kuussa. Myöhemmin ohitat yhden tai toisen asteroidin ja löydät uusia planeettoja.

Ehkä matkan varrella tapaat Pikku Prinssin planeetan ja käyt hänen luona tervehtimässä. Se, että olet parhaan ystäväsi, suuren muhkean apinan kanssa, on parasta koko tätä matkaa. Kehitä luovuuttasi ja luo omia tarinoitasi. Loppujen lopuksi se on niin mielenkiintoista ja leikkisää. Elämä on mielenkiintoista niin kauan kuin annamme itsellemme kuvitella.


Pehmoapina on ikimuistoinen lahja

Iso pehmo osoittaa suurta rakkautta. Joten, se on täydellinen lahja rakkaalle ja tärkeälle henkilölle, jolle haluat osoittaa erityistä huomiota. Tällainen lahja näyttää sanovan: "Muista minua, kun en ole lähelläsi". Ja niin ison lelun halaaminen on todella samanlaista kuin ihmisen syleily. Pehmo apina on siis loistava lahja sekä aikuiselle että lapselle.

Se voidaan antaa lahjaksi pojalle, tyttärelle tai vanhemmille. Jopa mummot rakastavat sitä - sinusta tulee heidän suosikki lapsenlapsiaan. Tällainen lahja saa vihdoin vakavan pomon hymyilemään. Tätä ihanaa lahjaa on yksinkertaisesti mahdotonta vastustaa. Eikä tarvitse vastustaa - sinun tarvitsee vain nauttia vilpittömästä lahjasta ja nauttia ainutlaatuisuudestasi.


Hyvien lelujen valmistukseen käytetään vain hyviä materiaaleja

Jokainen lelumme on valmistettu sertifioiduista korkealaatuisista materiaaleista, jotka sopivat täydellisesti myös herkille ihmisille. Loppujen lopuksi kaikki haluavat aina halailla niin suloisen lelun kanssa. Joten on tärkeää, että se ei aiheuta tarpeetonta ärsytystä.

Apina on täytetty silikonikuitupalloilla. Näillä palloilla on antiallergisia ominaisuuksia. Joten jopa allergiset ja erittäin herkät ihmiset voivat leikkiä tämän muhkean ystävän kanssa. Anna ilon hetkien olla paitsi hauskoja, myös turvallisia!

Product added to wishlist