Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmodinot - Iso dino pehmolelu - Iso pehmeä dino XXL

Isot Dino Pehmolelut - Iso Pehmeä Dino XXL Lelu

Suuri dinosauruspehmolelu kutsuu sinut hauskanpitoon!

Suuret dinosauruspehmot ovat ihmisten urheimpia ystäviä. Et voi uskoakaan, kuinka monia mielenkiintoisia tarinoita minulla on sinulle kerrottavaksi. Nuo tarinat ovat peräisin esi-isiltäni, jotka elivät kauan aikaa sitten. Olen siten varma, että tulet haukkomaan henkeäsi ihmetyksestä, kun kerron sinulle muistojani ja tarinoitani.

Tiesitkö, että suuret dinosauruspehmolelut ovat uskollisia ja rohkeita ystäviä, jotka lähtevät seikkailuihin mitään pelkäämättä? Olet turvassa kanssani, sillä lupaan suojella sinua. Voimakkaat hampaani ja kynteni pelottavat kenet tahansa pois. Älä kuitenkaan huoli, sillä sinua ne eivät vahingoita koskaan.

Vaikka saatamme näyttää uhkaavilta, me isot dinosauruspehmolelut olemme itse asiassa ystävällisiä ja helliä. Kosketa vain turkkiani, niin huomaat, miten paljon pidän halien ja paijausten vastaanottamisesta.

Päivisin voimme lähteä monille seikkailuretkille ja pitää yhdessä hauskaa, ja iltaisin painuessamme yöpuulle monien tuntien hauskanpidon jälkeen voimme halailla toisiamme ja muistella yhdessä kaikkia hauskoja kommelluksiamme.

Odotan pääseväni pian tapaamaan sinut. Valmistaudunkin jo matkaan suurella innolla. Muut isot dinosauruspehmoystäväni ovat kertoneet minulle, että parhaat ystävykset suojelevat toisiaan vimmalla ja arvostavat toinen toistaan, jonka lisäksi he nauttivat viettää aikaa ja leikkiä keskenään. Tästä syystä en malta odottaa tapaamistasi.

Nähdään pian, ystäväni! Toivon, että löydämme toisemme pian.


Dinosauruspehmolelu on sydäntä lämmittävä yllätys!

Suuri dinosauruspehmolelu on mahtava lahja kenelle tahansa – sekä aikuisille että pienemmille. Kuvittele vain, kuinka ilahtunut sinulle läheinen ihminen tulee olemaan, kun tuot hänen kotiinsa uuden ja valtavan ystävän, jonka kanssa pitää hauskaa.

Tämä lelu on loistava ystävänpäivä-, syntymäpäivä- tai vuosipäivälahja. Isokokoinen dinosauruspehmolelu ei jätä ketään kylmäksi, sillä sen pehmeä turkki kutsuu paijaamaan.


Lisää ainutlaatuisuutta tilaasi

Haluatko luoda lastenhuoneestasi ainutlaatuisen? XXL-dinosauruspehmolelu toimii kirkkaine väreineen uniikkina ja korvaamattomana koristeena. Se istuu lasten leikkihuoneeseen täydellisesti ja herättää tunteita. Takaamme, että dinosaurus kiinnittää heti lasten leikkikaverien huomion.

Tämä pehmolelu kykenee myös korvaamaan huonekaluja. Sitä voi käyttää pehmeänä istuimena, sillä täytteenä oleva silikonikuitu mukautuu kehon muotoihin.

Lisäksi lapset rakastavat dinosauruksen pehmeää turkkia vasten torkkumista. Sitä voi sen vuoksi käyttää tyynynä tai unileluna päiväunilla. Tämä korvaamaton ystävä suojelee heidän uniaan.


Teddyway suuri dinosauruspehmolelu – taattua laatua

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Huomioimme jokaisen seikan toimituksesta laatuun ja eksklusiivisuuteen.

Kotiinkuljetus lelulle. Et joudu murehtimaan toimituksestasi! Kuriiri toimittaa ostoksen suoraan sinulle tai määrittelemällesi vastaanottajalle jo muutamassa päivässä. Toimitamme tuotteita kaikkialla Euroopan Unionin alueella. Voit siten hemmotella myös sinulle tärkeitä ihmisiä, vaikka he asuisivat kaukanakin. Valmistelemme dinosauruspehmolelut matkaan pakkaamalla ne huolella. Lelut eivät siten likaannu toimituksen aikana, vaan saapuvat vastaanottajalleen aivan kuin kaupasta ostettuna.

Laatu. Suuri dinosauruspehmolelu on ommeltu tukevasti kestämään villejäkin leikkejä ja vahvojakin halauksia. Erityinen kangas ei kerää pölyä. Pehmolelut on täytetty 100-prosenttisesta silikonikuidusta valmistetuista palloista. Ne säilyttävät lelun alkuperäisen muodon vuosikausien ajan, jonka lisäksi ne ovat hypoallergeenisia. Allergioista kärsivätkin voivat siis nauttia näistä dinosauruksista. Kaikki valmistusprosessit on tehty Euroopan Unionin standardien ja vaatimusten mukaisesti.

Eksklusiivisuus. Kokonsa ansiosta pehmolelumme onnistuvat yllättämään iloisesti aikuisetkin. Niiden turkin pehmeys ei jätä ketään kylmäksi – kaikki haluavat taatusti halia näitä leluja.


Leludinosaurusten hoito

Tämä lelu ei vaadi erityisiä hoitotoimia. Tämä on eräs pääsyistä sille, miksi asiakkaamme ovat leluihin niin ihastuneita. Dinosaurus ei kerrytä pölyä ja sitä voi sen vuoksi pitää lähellä kasvojakin. Lelun voi pestä pesukoneessa ja ilmakuivata.

Nauttiaksesi lelun kirkkaista väreistä pitkän aikaa, suosittelemme säilyttämään sitä suoralta auringonvalolta suojattuna, sillä altistus auringonvalolle voi haalistaa dinosauruksen värejä.

Teddywayn suuret dinosauruspehmolelut ovat todellisia seikkailijoita. Väriensä ja muotojensa ansiosta ne vangitsevat katseita. Pyrimme aina korkealuokkaiseen laatuun ja takaamme sen vuoksi nopean ja turvallisen toimituksen laadukkaille leluillemme. Anna rakkaillesi lahjaksi unohtumattomia yllätyksiä ja tunteita!

Product added to wishlist