Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmoflamingot - Iso flamingo pehmolelu - Iso pehmeä flamingo XXL

Isot Flamingot Pehmolelut - Iso Pehmeä Flamingo XXL Lelu

Hei, olen iso pehmoflamingo!

Isot pehmoflamingot - Isoja pehmoisia flamingoja - kirkkaita värejä, pehmeitä höyheniä ja hyvä mieli - tämä kaikki kuvailee minua täydellisesti! Tulen lämpimästä ilmastosta, minkä vuoksi etsin aina ystävää, joka pitää minut lämpöisenä halaamalla minua hyvin usein! Flamingot ovat hyviä ystäviä ja rakastettavia perheenjäseniä.

Vakuutut tästä hyvin nopeasti, sillä tykkään todella olla ystäväni kanssa ja auttaa häntä kaikissa elämäntilanteissa. Käveleminen on tietenkin lempipuuhaani, sillä kuten olet jo huomannut, minulla on pitkät jalat!

Me iso flamingot olemme koko planeetan ystävällisimpiä olentoja, ja haluaisimme osoittaa sinulle, ystäväiseni, kaiken rakkautemme ja ilomme! Toivottavasti löydämme toisemme pian! 


Suuret pehmeät flamingomme 

Kauniit, pehmeät ja uskomattoman lempeät isot pehmoflamingomme ovat mahtava lahjavalinta. Tämä pehmoinen lelu ei jätä ketään kylmäksi. Flamingot valmistetaan vahvoista materiaaleista, minkä vuoksi nämä lelut kestävät suhteellisen pitkään.

Suuret pehmeät flamingomme saapuvat luoksesi:

Nopeasti - flamingomme saapuvat pyydettyyn osoitteeseen muutamassa päivässä koko Euroopan unionin alueella. Kuriirimme toimittaa tilauksesi kotiovellesi!

Kestävinä - pehmoflamingomme valmistetaan laadukkaimmista materiaaleista, minkä vuoksi ne ovat vahvoja ja kykenevät kestämään rankintakin rakkautta. Siksi nämä lelut tunnetaan kestävyydestään ja vahvuudestaan.

Turvallisina - flamingojemme valmistukseen käytetään ainoastaan materiaaleja, jotka ovat turvallisia lapsille ja ympäristölle. Koska kaikki tuotteet ovat laadukkaita, voit olla varma, että yksikään osa ei irtoa leikin aikana. Flamingot täytetään allergisoimattomalla täytteellä, joten epämiellyttäviä tuntemuksia tai terveyshaittoja ei tule. 


Suurten pehmoisten flamingojen hoito 

Nämä suuret isot pehmoflamingot eivät vaadi erityistä hoitoa. Riittää, että peset flamingon pesukoneessa tai käsin silloin tällöin ja annat sen kuivua. Tämän lelun tuotannossa käytetyn erikoismateriaalin vuoksi lelu ei kerää pölyä, mikä poistaa flamingon toistuvan puhdistamisen tarpeen.

On kuitenkin erittäin tärkeää huomata, että lelua ei pitäisi altistaa suoralle auringonvalolle, jotta flamingon värit pysyvät kirkkaina ja houkuttelevina. 

Product added to wishlist