Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmokirahveja - Iso kirahvi pehmolelu - Iso pehmeä kirahvi XXL

Isot Kirahvit Pehmolelut - Iso Pehmeä Kirahvi XXL Lelu - Teddyway

Isot kirahvit pehmolelut suoraan savannilta syliisi!

Isot kirahvit pehmolelut - et sekoita tätä eläintä kenenkään kanssa. Sillä on pitkä siro kaula, sirot jalat, pilkullinen turkki, viehättävät silmäripset ja suuret silmät täynnä ystävällisyyttä. Kyllä, se on kaunis kirahvi. Maailman korkein nisäkäs, joka voi kasvaa jopa 5,5 metrin korkeuteen. Voisit melkein katsoa sitä suoraan silmiin, jos muodostaisit kolmen hengen tornin.

Jopa vastasyntyneet kirahvit ovat pidempiä kuin useimmat ihmiset. Joten, kirahvi on todellinen malli eläinmaailmasta. Se kävelee tyylikkäästi savannin catwalkilla. Haaveilet luultavasti kirahvista kävelemässä kotonasi? Osoittautuu, että kaikki on mahdollista. Sinun tarvitsee vain haluta!


Kirahvi, joka sopii kotiin

Kukaan ei ilmeisesti antaisi sinun pitää todellista kirahvia kotona. Se ei vain mahdu ovesta sisään, vaan myös rikkoisi sängyn yrittääkseen tehdä itsensä mukavaksi, ja lopulta se söisi kaikki kukkasi. Joten meillä on parempi ratkaisu - muhkea kirahvi. Ehkä se ei ole alkuperäisen kokoinen kirahvi, joka näkyy luonnossa. Se on kuitenkin edelleen vaikuttavan kokoinen lelu, joka vangitsee jokaisen sydämen suloisuudellaan.

Voit vapaasti antaa sellaisen kirahvin erityiseksi lahjaksi, joka osoittaa vilpitöntä huomiota toista ihmistä kohtaan. Ja kun olet ostanut kirahvin jollekin, haluat varmasti sellaisen kotonasi. Lisäksi se on täydellinen lisävaruste ei vain kotona, vaan myös lastentarhoissa, leikkihuoneissa tai missä tahansa muussa tilassa, josta haluat tehdä ainutlaatuisen. Suuret muhkeat kirahvit antavat näihin tiloihin ripauksen eksotiikkaa.


Jokaisella lelulla on oma persoonallisuutensa

Kaikki isot kirahvit pehmolelut ovat ainutlaatuisia! Ei ole kahta kirahvea, joilla on samat täplät turkissa, kuten ei ole kahta henkilöä, joilla on samat sormenjäljet. Jokaisen ihmisen sormenjäljet ovat ainutlaatuiset. Lisäksi muhkeat kirahvit ovat ainutlaatuisia luonteeltaan. Loppujen lopuksi jokainen, joka adoptoi suuren muhkean kirahvin, viettää sen kanssa paljon aikaa: tanssii, leikkii, nukkuu sen kanssa, katselee elokuvia, ottaa kuvia (vähintään kerran päivässä), kokeilee erilaisia ruokia, matkustaa kaukaisimpiin taikamaihin. , jopa etsi lohdutusta kirahveilta vaikeina aikoina. Yleensä matkan varrella tapahtuu mielenkiintoisia tarinoita.

Ne luovat sanoinkuvaamattoman siteen oman lelun kanssa. Pehmokirahvin avulla voit jopa kehittää luovuuttasi. Keksi esimerkiksi vähintään 20 paikkaa, joissa kirahvi haluaisi käydä. Tai luo tarina jokaiselle kirahvin paikalle. Ja laske nyt kaikki nuo kohdat. Kuinka monta paikkaa on? Huomaat heti, että olet täysin sitoutunut tähän toimintaan ja että olet jättänyt kaikki päivittäiset huolet jonnekin kauas. Pehmo kirahvi on siis enemmän kuin pelkkä lelu. Se on ainutlaatuinen persoonallisuus, joka kulkee läpi elämän kanssasi.


Pehmokirahvi on paras unikumppani

Et koskaan kyllästy muhkeisiin kirahveihin. Miksi? Koska he tarvitsevat hyvin vähän unta. Luonnossa kirahvit nukkuvat 10 minuutista 2 tuntiin. Kuvittele, että tarvitset niin vähän lepoa ja voit viettää loppuajan pelejä. Se olisi hienoa! Mutta ihmisten täytyy nukkua pidempään. Loppujen lopuksi uni on meille erittäin tärkeää voimamme palauttamiseksi.

Ja suuret muhkeat kirahvit ovat erityisiä siinä mielessä, että ne nukkuvat yhtä kauan kuin omistajansa. Ja aina hyvin rauhallisesti. Mikään muhkea kirahvi ei kuorsaa kuin äänekäs traktori ja herätä sinut keskellä kaunista unta. Takaamme sen! Päinvastoin, se ei vain häiritse, vaan auttaa myös nukahtamaan helpommin. Rauhoitut ja rentoudut nopeammin halattuasi niin pehmeää ja pörröistä lelua.


Leluja luotaessa kiinnitetään huomiota tärkeisiin yksityiskohtiin

Iso pehmokirahveja luotaessa kiinnitettiin paljon huomiota materiaalien laatuun, kestävyyteen ja yksityiskohtien autenttisuuteen. Kirahvi pysyy erinomaisessa kunnossa vaikka sen kanssa on nukuttu, tanssittu tai pelattu erilaisia pelejä. Sen vahvat saumat kestävät kovimmankin hauskanpidon.

Kankaat soveltuvat toistuvaan pesuun. Kirahvin täyttämiseen käytetyt pallot ovat antiallergisia ja koko lelu on vankka ja samalla pehmeä ja söpö. Kaikki nämä asiat mahdollistavat erittäin helposti rakastumisen tällaiseen ainutlaatuiseen leluun.

Product added to wishlist