Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmokoalat - Iso koala pehmolelu - Iso pehmeä koala XXL

Isot Koala Pehmolelut - Iso Pehmeä Koala XXL Lelu

Hei, minä olen iso pehmokoala!

Isot pehmokoalat - Oletko kuullut suloisista eläimistä, jotka muistuttavat pehmonalleja? Se eläin olen minä – koala! Harmaata ja pehmeää turkkiani saa silittää, suloiset käpäläni kaipaavat pitkiä haleja, ja iso musta nenä... Hmmm, luulen, että se on tarkoitettu helliin kosketuksiin. Kerron salaisuuden: koalat ovat hyvin ystävällisiä!

Sen takia suurin unelmani on löytää oikea ystävä, jonka kanssa voisin jakaa rakkautta ja iloa, mutta myös huolia ja suruja. Ehkä sinä haluaisit olla ystäväni? Koalat eivät viihdy yksin, joten tulen luoksesi, ystäväni! Valmistaudun jo elämäni tärkeimmälle matkalle, jolla tapaan sinut! Odota minua.


Koalat ovat lepäilyn mestareita!

Tiedätkö, mistä suloiset isot koalat pehmolelut ovat kuuluisia? Heidän kyvystään olla tekemättä mitään! Istuskelu, makoilu ja laiskottelu ovat koalojen lempipuuhaa! Siinä lajissa he ovat oikeita ammattilaisia. Nämä kaunottaret voivat nukkua tuntikausia, joten jos etsit ystävää, joka säteilee aina rauhaa, koala on paras valinta.

Koaloilla on erikoiskyky: suloisuudellaan ja lempeydellään he karkottavat surkeimmatkin ajatukset. Ja kun mielessä on taas rauha, on sopiva aika lepäillä parhaan ystävän kanssa! Ei ole mitään parempaa kuin halata pehmeää, rakkautta ja iloa säteilevää koalaa ja unohtaa kaikki huolet!


Pehmokoalat ovat enemmän kuin lahja!

Nämä suloiset ja rakastavat koalat eivät ole vain ihana lahja, joka tuo kotiin rauhaa ja iloa, vaan myös täydellinen seuralainen!

Isot pehmokoalat valmistetaan huippulaatuisista materiaaleista, minkä takia ne ilahduttavat vuosia. Lisäksi koalojen täyte on antiallergeeninen, mikä varmistaa turvallisuuden. 

Koska isot koalat pehmolelut eivät ole vain pehmeitä ja sileitä, vaan myös kestäviä ja turvallisia, niitä voi käyttää myös maailman suloisimpana tyynynä, mukavana lepopaikkana tai ihanana nojatuolina. Käytä mielikuvitusta ja tee tästä lelusta hyvä seuralainen sekä kodin sisustuksen iloinen yksityiskohta, johon ihan varmasti kaikki kiinnittävät huomiota!

Product added to wishlist