Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmoleijonat - Iso leijona pehmolelu - Iso pehmeä leijona XXL


Isot leijonat pehmolelut ovat kodin todellisia kuninkaita!

Isot leijonat pehmolelut - petojen kuningas nousee hitaasti seisomaan neljällä kädellä, pudistaa kultaista harjaansa, hengittää syvään, ja sitten hänen kurkunsa syvyyksistä puhkeaa kova karjunta. Tämän vaikuttavan eläimen jokainen yksityiskohta yksinkertaisesti levittää suuruutta.

Siksi ei ole ihme, että suuret muhkeat leijonat ovat niin suosittuja. Sekä lapset että aikuiset rakastavat niitä. Pienet valitsevat yleensä leijonat erilaisiin peleihin. He viettävät aikaa leijonien kanssa aktiivisesti, kantavat niitä suojana ja nukahtavat leijonien kanssa, kun ne ovat väsyneitä. Rohkea leijona suojelee heitä yöllä ja antaa heidän nähdä kauniita unia rauhallisesti.

Samaan aikaan aikuiset valitsevat tämän pehmolelun sisustusyksityiskohtakseen, joka korostaa heidän vahvaa luonnettaan. Loppujen lopuksi suurin osa leijonan tyypillisistä yksityiskohdista heijastuu pehmoleluihin. Luultavasti sen takia monet haluavat saada palan tuota suuruutta ja rohkeutta. Loppujen lopuksi "rohkea kuin leijona" sanotaan syystä.


Pehmoleijonan halaaminen tekee unesta makeampaa

Mutta älä tee sitä virhettä, että ajattelet leijonia väärin, koska heillä on toinen puoli, joka on erittäin suloinen ja kodikas. Tiesitkö, että oikeat leijonat voivat nukkua tai levätä jopa 20 tuntia päivässä? Uskomaton luku! Luonnossa leijonat voidaan nähdä makaamassa selässä jalat ylhäällä tai torkkumassa varjossa.

Lionit käyttäytyvät hyvin rakastavasti toistensa kanssa laiskotellen. He hierovat toisiaan päätään ja kehräävät. Leijonan muhkea kopio luultavasti kaikista leluista parhaiten kuvastaa sen elävää vastinetta. Loppujen lopuksi löydämme lelun siitä mihin olemme jättäneet - sängyllä tai maassa. Todellinen unen kuningas. Tällaisen nukkujan vieressä on paljon helpompi nukahtaa itse.


Keneltä elokuvahahmolta iso muhkea leijonasi näyttää?

Isot leijonat pehmolelut ovat niin majesteettisia, että niitä kuvataan hyvin usein erilaisissa elokuvissa, sarjoissa ja jopa sarjakuvissa. Jokainen on luultavasti nähnyt useamman kuin yhden version sarjakuvasta "Leijonakuningas" tai sarjasta legendaarisesta "Madagaskarista".

Puhumattakaan elokuvista "Viidakon kuningas", "Narnian kronikat", "Ozin velho". Jokaisessa näistä elokuvista leijonat näyttelevät näkyvimmät roolit, ikään kuin heidän on määrä tulla tähtiksi. Anna yhden sellaisen tähden loistaa kotonasi. Sen kirkkaus lämmittää sinua, kun sinulla on kylmä. Pehmoleijonan pehmeä turkki käpertyy ystävällisesti itseensä, kun haluat tulla halatuksi.

Ja sen vaikuttava ulkonäkö innostaa sinua lähtemään rohkeille vaelluksille ja auttaa sinua unohtamaan kaikki sinua haittaavat pelot. Lopuksi, leijona kotona saa sinut todellakin katsomaan lämpimästi käpertyneenä yhdessä yhden tai toisen elokuvan tästä kiehtovasta eläimestä. Voit arvata, mitä hahmoa leijonasi muistuttaa eniten. Ehkä jopa nimeät sen tämän hahmon mukaan?


Pehmoleijonat ovat leikkikavereita

Älä unohda, että leijonat ovat eräänlaisia kissanpentuja. Vain vähän isompi. Mutta heillä on sama leikkisyyden geeni. Isot leijonat pehmolelut ovat siis mahtavia pelikavereita. Kukkien seassa piileskellessä kuvittele olevasi savannin pensaikkomaassa ja vainoat saalista. Yhdessä leijonan kanssa testaat, kenen karjunta leviää useammalle kilometrille. Vertaatte toistenne harjaa nähdäksesi kumpi on pidempi ja kiiltävämpi.

Ja makaat väsyneenä ja kuvittelet, että Afrikan kirkas aurinko paistaa pään yli. Pelejä on paljon. Lisäksi et ole yksin, joka saattaa pitää niistä. Sanotaan, että jokainen kissa haaveilee olevansa leijona. Joten jos sinulla on oikea kissa kotona, voit tarkistaa sen. Ehkä pehmoleijonasta tulee paitsi sinun, myös lemmikkisi paras ystävä? Tai ehkä te kaikki kolme keksitte hauskoja pelejä?


Petojen kuninkaan lempeät halaukset

Voimansa heijastamiseksi pehmoleijona on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka säilyttävät alkuperäisen ulkonäkönsä useiden pesujenkin jälkeen. Vahvat saumat kestävät kovaakin melua pelien aikana.

Ja pehmeä turkki ja lempeä harja käpertävät sinua, kun tunnet halua levätä. Voit turvallisesti pitää tätä lelua kasvojasi vasten, koska se on valmistettu käyttämättä terveydelle haitallisia materiaaleja ja lelu on täytetty antiallergisilla silikonikuituyksityisillä.

Product added to wishlist