Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmomustekalaa - Iso mustekala pehmolelu - Iso pehmeä mustekala XXL

Isot Mustekalat Pehmolelut - Iso Pehmeä Mustekala XXL Lelu

Isot mustekalat pehmolelut kutsuvat sinut valtameren syvyyksiin!

Isot mustekalat pehmolelut - iso, pehmeä ja siinä on jopa 8 jalkaa. Mikä se on? Kyllä, se on muhkea mustekala! Ja se tulee kotiisi tullaksesi parhaaksi leikkikaveriksesi. Yhdessä tutkit valtameren syvyyksiä, lähdet uskomattomiin seikkailuihin, tapaat uusia ystäviä ja matkan varrella mustekala kertoo sinulle monia mielenkiintoisia tarinoita.

Todellakin! Loppujen lopuksi tämä eläin on elänyt maan päällä lähes 300 miljoonaa vuotta. Joten sillä on todella paljon tarinoita kerrottavana! Kuulet omakohtaisesti, kuinka dinosaurukset ilmestyivät maan päälle, kuinka ensimmäiset ihmiset asuivat ja kuinka hän itse halusi tulla kuvatuksi monissa tv-sarjoissa ja elokuvissa.

Matka tulee olemaan todella mielenkiintoinen ja opettavainen. Se rohkaisee oppimaan lisää näistä mielenkiintoisista ja salaperäisistä eläimistä. Miltä heidän kotinsa meren pohjassa näyttää? Mitä he syövät? Minne he matkustavat? Mitä tapaat heidän matkallaan? Mitkä kalalajit ovat heidän parhaat ystävänsä? Ehkä uusi ystäväsi mustekala osallistui sarjakuvan "SpongeBob SquarePants" kuvaamiseen? Olisi uskomaton menestys saada tällainen elokuvatähti kotiisi!


Miksi mustekala tarvitsee jopa 8 jalkaa?

Tosielämässä mustekala tarvitsee niin monia raajoja voidakseen ryömimään merenpohjassa, uidakseen ja ruokkiakseen itseään sekä puolustautuakseen odottamattomia vieraita vastaan. Ei ihme, että mustekala tarvitsee paljon jalkoja, kun meressä on niin paljon toimintaa. Ja muhkeat mustekalat tarvitsevat kaikki 8 jalkaa, jotta ne voisivat ilmaista ystävällisyytensä mahdollisimman hyvin.

Loppujen lopuksi, mitä enemmän jalkoja sillä on, sitä vahvemmin se voi halata ja käpertyä sinua. Tai anna käsi (tai pikemminkin jalka) kaikille ystävillesi samanaikaisesti. Tai säilytä jopa kahdeksan annosta eri makuista jäätelöä. Entä jos mustekala päättää breikata? Näin monella jalalla se ottaisi ehdottomasti ensimmäisen sijan tanssikilpailussa.

Kuvittele kuinka siistiä olisi olla 8 jalkaa. Mitä hauskaa tekisit heidän kanssaan? Voit vastata tähän kysymykseen uudelle ystävällesi - pehmoiselle mustekalalle. Ja älä epäröi antaa vastauksiasi, sillä fantasian ja pelien maassa kaikki on mahdollista!


Hyvät ystävät – suuret muhkeat mustekalat

Erittäin hyviä ihmisiä kuvataan usein hyväsydämisiksi. Mutta tiesitkö, että mustekalat ovat kolminkertaisia hyväsydämiä olentoja? Mietitkö, mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa? Ja tällä tarkoitetaan sitä, että näillä merieläimillä on jopa kolme sydäntä. Meren syvyyksissä tarvitaan kolme sydäntä, jotta mustekala selviytyisi.

Ja kotonasi tarvitaan kaikkia kolmea sydäntä suuren rakkauden osoittamiseen. Ei ihme, että kaikki muistavat pehmolelunsa. Niiden sisällä on ystävällisyyden, rauhan ja mukavuuden kerroksia. Pehmoleluilla on selittämätön maaginen voima, joka auttaa ihmisiä rauhoittumaan ja saa heidät hymyilemään. Joten muhkea mustekala antaa kaiken suuren rakkautensa sinulle yksin.


Octopus on ainutlaatuinen sisustuksen aksentti

Kauniisti kalustettu koti on jokaisen unelma. Mutta oikein valitut sisustusyksityiskohdat sileiden seinien sijaan luovat sen viihtyisyyttä. Jokaisessa kodissa on runsaasti kynttilöitä, maljakoita ja patsaita. Mutta kuinka monessa kodissa on oma iso mustekala pehmolelu? Ei varmaan montaa.

Joten täällä sinulla on loistava tilaisuus luoda eksklusiivinen koti. Kun olet toivottanut söpön karvaisen mustekalan tervetulleeksi perheeseesi, voit nauttia sen seurasta ja saada monia miellyttäviä kehuja ainutlaatuisuudesta. Tällainen sisäinen aksentti on todellinen huomion magneetti.


Etusijalla on laatu

Laadukkaiden pehmolelujen tulee kestää pitkään ja kestää halailua, aktiivisten pelien maratonia ja jopa pesua. Nämä isot mustekalat pehmolelut on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, jotka takaavat tuotteiden kestävyyden myös erittäin intensiivisessä käytössä.

Lelut on 100 % täytetty silikonikuitupalloilla, jotka säilyttävät lelun muodon muuttumattomana pitkään. Nauti siis uudesta lelustasi, ja sen voi tarvittaessa pestä pesukoneessa. Näin siitä tulee jälleen puhdas ja valmis uusiin seikkailuihin.

Product added to wishlist