Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmonallet - Iso nalle pehmolelu - Osta jättinalle - Iso nallekarhu XXL

Isot Nallet Pehmolelut Osta Jättinalle Nallekarhu XXL Lelu

Isot nallet Teddykarhut tarjoavat unohtumattomia tunteita kotona!

Me, isot nallet, olemme ihmisen uskollisimpia ystäviä! Tiesitkö sen? Haluan nyt kertoa teille itsestäni.

Olen iso, pehmeä ja lempeä Teddykarhu, ja haluan vain halia. Minulla ei ole sykkivää sydäntä, mutta olen täynnä rakkautta, päästä varpaisiin. Odotan innolla matkaa kotiisi, sillä tiedän, että heti ensimmäisestä hetkestä lähtien meistä tulee parhaat ystävät ja vietämme jokaisen hetken yhdessä. Tiedätkö jo, mitä haluaisit tehdä kanssani? Olen jo valmistellut matkalaukkuni matkaa varten! Rakastan seikkailuja ja tarinoita. Valmistaudu siis kokemaan paljon ilontunteita, jotka haluan jakaa kanssasi.


Iso Teddykarhu on jo täällä!

Vietetään onnellisia hetkiä yhdessä! Kun nalle saapuu kotiisi, hän täyttää sen kodikkuudella ja lämmöllä, sillä tämä uusi asukas on rinnallasi jokaisessa arjen tilanteessa. Ota Teddykarhu mukaan, kun katsot elokuvaa. Teddykarhu pitää sinua mielellään kädestä kiinni, jos sinua pelottaa, ja hän on äärettömän onnellinen, kun saa osallistua jokapäiväiseen elämääsi. Teddykarhu iloitsee kanssasi ja piristää päivääsi, jos tulet surulliseksi, sillä on mahdotonta olla pitkään surullinen, kun Teddykarhun isot, pehmeät ja lempeät tassut syleilevät sinua. Se kuuntelee sinua aina ja ymmärtää sinua aina, sillä se on todellinen ystäväsi, eivätkä todelliset ystävät koskaan jätä toisiaan.

Pyydän, ettet koskaan jätä minua. Ollaan aina yhdessä! Iso nalle tulee surulliseksi, jos se ei näe sinua pitkään aikaan. Se odottaa aina kotiinpaluutasi, ja kutsuu sinua pyöreillä silmillään pitämään hauskaa yhdessä. Vielä parempi olisi, jos se voisi matkustaa kanssasi. Puistoon tai merenrannalle, kotitilalle tai jopa ulkomaille – niistä kaikista tulee Teddykarhun  lempipaikkoja, koska hän saa olla siellä yhdessä kanssasi. On myös todella hauskaa, kun matkalla on mukana pehmeä, lempeä ja rakastava kumppani. Seuralainen, joka tekee matkasta entistäkin upeamman ja ikimuistoisemman. Teddykarhu pysyy tukenasi pitkälläkin matkalla. Se syleilee sinua pehmeillä tassuillaan ja antaa sinulle lisää mukavuutta, kunnes saavut määränpäähäsi.

Huomio on toinen nimeni. Iso nalle Teddykarhu on täynnä rakkautta, jonka hän haluaa jakaa kanssasi. Ole antelias halauksien suhteen ja hän palkitsee sinut samoin. Kutsu se nukkumaan kanssasi, niin siitä tulee maailman onnellisin karhu ja se toivottaa sinulle hyvää yötä. Se suojelee sinua myös pahoilta unilta, kun nukut. Teddykarhu kuuntelee kaikkea, mitä sille kerrot, ja ehkä uskot sille jopa suurimmat salaisuutesi, joita se ei koskaan paljasta kenellekään.

Iso Teddykarhu on loistava unilelu! Jopa pienimmät lapset nukahtavat, kun he ovat asettuneet mukavasti Teddykarhun päälle tai sen viereen, sillä he tuntevat poikkeuksellista hellyyttä ja lämpöä. Se on korvaamaton toimenpide, jonka avulla nukkumaanmenorituaalia voidaan monipuolistaa tai jopa luoda uusi rituaali. Joskus on todella vaikeaa saada lapset menemään nukkumaan. Siksi tämä Teddykarhu on loistava ystävä, joka auttaa rentoutumaan, luo turvallisuuden tunnetta ja kodikkuutta.


Hauskanpitoa ison Teddykarhun kanssa!

Teddykarhut perustuvat lapsuuden nostalgiaan. Teddykarhumme ovat viehättävä ja pehmeä lahja, joka täyttää kaikkien odotukset. Se ei jätä ketään kylmäksi. Tämä lahja sopii kaikenikäisille, joten voit lahjoittaa sen kenelle tahansa läheisellesi.

Meillä kaikilla on ihania muistoja hetkistä lempipehmolelujemme kanssa, joita ilman emme ehkä olisi koskaan poistuneet kotoa. Eläydy näihin muistoihin ja anna itsellesi mahdollisuus kokea vielä kerran nuo lapsuuden ihanat ja kotoisat hetket. Tai ehkä tämä lahja menee suoraan perheen pienimmille? Silloin olemme varmoja, että Teddykarhu luo kirkkaimmat ja lämpimimmät lapsuusmuistot, ja lahjasi seuraa hiljaa vauvan kasvua.


Teddyway tarjoaa laadukkaat isot nallet Teddykarhut

Ajan myötä ja kuunnellen tarkasti asiakkaiden toiveita ja toiveita olemme parantaneet tuotteitamme ja niiden valmistusta. Tällä hetkellä asiakkaat voivat valita useista erityyppisistä ja -kokoisista Teddykarhuista, sovittaa nallekarhun kaulaan haluamansa värisen nauhan, ja valita laatikollisen suosikkikarkkeja, jotka toimitetaan yhdessä nallekarhun kanssa. Voit aina kertoa toiveesi, ja me koristelemme Teddykarhun ja valmistelemme sen lahjaksi myös pakkaamalla sen puolestasi. Ymmärrämme, että sattuu tilanteita, joissa et pysty antamaan lahjaa itse. Siksi toimitamme pehmolelun suoraan vastaanottajan ovelle.

Tavoitteenamme on aina ollut ja on edelleen luoda lahjoja, jotka levittävät iloa ja jättävät lähtemättömän vaikutuksen. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus tuntea, mitä tarkoittaa syleillä pehmeää, pörröistä ja suurta nallekarhua, josta tulee kodin rakkain lelu. XXL-kokoisesta Teddykarhusta ei tule vain ystäväsi vaan myös todellinen kodin sisustus, huomiota herättävä asuste ja kodin sisustuselementti. Tämä lahja saa vastaanottajansa hymyilemään joka kerta, kun hän palaa kotiin ja näkee sen. Lelu muistaa sinut ja hänen sydäntään lämmittävät mukavat muistot. Teddykarhu muistuttaa sinua joka päivä huolenpidostasi, huomiostasi ja rakkaudestasi.

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaisen lahjan. Teddykarhumme ovat huippulaadukkaita tuotteita. Niiden materiaali kestää tuhmimpienkin perheenjäsenten rakkaudenosoitukset. Teddykarhu on loistava lahja myös allergisille läheisillesi, sillä sen pehmeä ja muotonsa pitävä täyteaine on sertifioitu ja täyttää kaikki Euroopan unionin terveys- ja turvallisuusvaatimukset.

Teddykarhut ovat loistava tapa ilmaista huolenpitoa, rakkautta, ystävyyttä tai myötätuntoa läheisiäsi kohtaan! Saamme paljon kirjeitä, joissa kerrotaan sydämellisiä tarinoita siitä, miten isot nallet Teddykarhumme tekevät suuren vaikutuksen ja tarjoavat erityisiä tunteita. Takaamme, että tämä lahjavalinta on täydellinen myös suurimpiin tilaisuuksiin. Tärkeästä päivästä tulee unohtumaton.


Pehmolelu sisustuselementtinä?

Isosta Teddykarhusta voi tulla kodin maskotti. Kun lelu on valloittanut sängyn tai huoneen nurkan, se kutsuu leveällä syleilyllään halaamaan. Näistä XXL-kokoisista Teddykarhuista voi tulla loistava unilelu lapsille, sillä ne houkuttelevat kokonsa ja hellyytensä ansiosta lapsia halailemaan ja sulkemaan pienet silmänsä. Uusi ystävä lämmittää ja suojaa pahoilta unilta - isot pehmolelut.

Isoa Teddykarhua voi käyttää myös istuimena. Sen päällä on mukava istua. Teddykarhusta on hyötyä, kun lapset väsyvät leikkimiseen tai kun he tarvitsevat mukavan istumapaikan lattialla. Se voi toimia myös loistavana selkänojana, kun haluat lukea kirjaa tai katsoa piirrettyjä mukavasti ja pehmeästi istuen tai syödessäsi aamiaista pilvisenä päivänä.

Olemme melkein unohtaneet kertoa, että tämä pehmeä ystävä on myös loistava matkakumppani. Pitkän matkan aikana se voi olla sekä mukava tyyny autossa että uskollinen leikkikaveri.


Missä tilaisuudessa Teddykarhun voi lahjoittaa?

On syytä mainita, että joskus lahjan antamiseen ei tarvita erikoistilaisuutta. Elämään sattuu kuitenkin erilaisia juhlia, joiden yhteydessä haluamme osoittamaa huomiotamme.

Iso Teddykarhu on ainutlaatuinen lahja naiselle ystävänpäivänä. Eriväristen ja erikokoisten Teddykarhujen avulla on mahdollista näyttää ja ilmaista asioita, joita on joskus mahdotonta kertoa sanoin. XXL-kokoiset Teddykarhut yksinkertaisesti salpaavat hengityksen ja kertovat suuresta rakkaudesta.
Se on myös sydämellinen lahja äitienpäivän, syntymäpäivän tai vuosipäivän yhteydessä. Pehmolelut sopivat kaikenikäisille. Se on lahja, joka on aina mukava vastaanottaa, ja siksi se on loistava tapa hemmotella ja yllättää rakkaimpia naisia.

On tarpeen mainita, että isot Teddykarhut ovat kestosuosikki yllätysvauvakutsujen yhteydessä. Teddykarhun väri voidaan valita odotetun lapsen sukupuolen mukaan, ja samalla siitä  voi tulla erinomainen korostus, joka elävöittää juhlaa ja valokuvia.

Älkäämme myöskään unohtako miehiä. Pehmolelu herättää kotoisia tunteita myös miehissä. Siksi se voi olla omaperäinen yllätys kansainvälisenä miestenpäivänä tai syntymäpäivänä.

Juhlitko lapsen syntymäpäivää tai ristiäisiä? Yllätä hänet pehmeällä, kodikkaalla ja hellävaraisella lahjalla. Iso Teddykarhu on pitkäaikainen muisto, joka luo muistoja yhdessä kasvavan lapsen kanssa ja osallistuu hänen elämänsä tärkeisiin tapahtumiin.

Jokainen yllätys painuu mieleemme, ja odottamaton lahja alkaa liittyä sen antaneeseen rakkaaseen ihmiseen. Teddyway voi auttaa sinua luomaan muistoja, jotka eivät mahdu edes syliin.


Miksi kannattaa valita juuri Teddywayn iso nalle Teddykarhu?

Lelun eksklusiivinen laatu. Vastaamme heti otsikon kysymykseen. Syynä on tuotteen moitteeton laatu. Lujat saumat ja lelun vakioitu muoto takaavat, että näistä Teddykarhuista voi nauttia kauemmin kuin vain hetken. Kaikki lelun yksityiskohdat ja osat on kiinnitetty laadukkaasti. Siksi sen runko pysyy vakaana, vaikka Teddykarhu joutuisi lasten lempileikkien keskipisteeksi.

Lelu on täytetty materiaalilla, joka sopii myös herkimmille. Teddykarhu ei aiheuta allergisia reaktioita ja täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset. Sen täyteaineella on antiallergisia ominaisuuksia. Tästä syystä jokainen voi vapaasti halata sitä rakkaudella ja nauttia sen seurasta.

Valmistuksessa käytetyn erikoismateriaalin ansiosta tämä iso nalle ei vedä puoleensa pölyä, eikä sitä siksi tarvitse puhdistaa usein. Tällainen pinta helpottaa huomattavasti pehmolelun hoitoa, koska se ei vaadi ylimääräistä huolenpitoa.

Tuotteen turvallinen ja nopea toimitus. Kaikki lelut, niiden koosta riippumatta, saavuttavat vastaanottajansa kaikkialla Euroopan unionissa. Toimitamme Teddykarhut suoraan ovelle ja luovutamme lahjan henkilökohtaisesti vastaanottajalle. Vastaanottajan ei tarvitse vaivautua ja käydä hakemassa lahjaa pakettiautomaatista tai postista. Voit olla varma, että lahja ei häviä ja se toimitetaan henkilökohtaisesti vastaanottajalle.

Iso XXL-kokoinen Teddykarhu on pakattu turvallisesti. Siksi se ei likaannu matkan aikana. Voit olla varma siitä, että pystyt toteuttamaan tämän yllätyksen moitteettomasti.

Laaja valikoima kokoja ja värejä. Teddyway tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita makusi mukaisen Teddykarhun, tavallisen kokoisesta nallekarhusta XXL-nallekarhuun. Vain sinä voit päättää, minkä kokoisen halin haluat antaa lahjaksi sinulle rakkaille ihmisille! Teddykarhujen eri värit mahdollistavat niiden sovittamisen sisustukseen, tai voit yksinkertaisesti valita värin, josta pidät eniten. Runsaan valikoiman ansiosta voit valita pehmolelun, joka täyttää kaikki odotuksesi.


Leluista huolehtiminen

Et varmaankaan odottanut, että pehmonallekarhujen hoitaminen olisi yksinkertaista. Teddykarhut voidaan yksinkertaisesti pestä pesukoneessa tai käsin. Niiden on vain annettava kuivua. Ne eivät vaadi erityistä hoitoa.

Huomaa kuitenkin, että jos haluat säilyttää sen kirkkaat värit, sinun on suojattava lelua haalistumiselta ja pidettävä se poissa suorasta auringonvalosta.

Teddywayn tavoitteena on yksilöllinen asiakaspalvelu. Siksi täytämme tilaukset nopeasti ja turvallisesti. Myymme vain huippulaadukkaita isoja Teddykarhuja, koska tiedämme, kuinka on tärkeää ilmaista rakkautta ja huomiota kestävien, huolellisesti ommeltujen pehmolelujen avulla.

Kun olimme lapsia, meillä kaikilla oli suosikkipehmolelu, joka herättää lämpimiä muistoja. Kuka sanoi, ettei tällaisia leluja voisi luoda myös aikuisille?
Pienet lapset ottavat ison Teddykarhun vastaan ojennetuin käsin, ja siitä tulee osa heidän elämäänsä. Vuosien kuluttua he muistavat tämän lahjasi lapsuutensa kodikkaimpana ja suloisimpana leluna.

Product added to wishlist