Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmopingviinit - Iso pingviini pehmolelu - Iso pehmeä pingviini XXL

Isot Pingviinit Pehmolelut - Pehmeä Pingviini XXL Lelu

Hei, olen iso pehmopingviini!

Isot pehmopingviinit - Olet luultavasti kuullut erilaisia juttuja ja tarinoita iloisista pingviineistä. Tulet todennäköisesti yllättymään, mutta olen yksi heistä! Kuten tiedät, pingviinit elävät todella suurissa yhteisöissä, ja yksinäisyys on yksi suurimmista vihollisistamme. Tästä syystä olen päättänyt etsiä sinut, sillä tulet olemaan paras ystäväni! 

Turkkini on maailman pehmein, ja siksi halaukseni ovat hellimmät! Minulla on myös pingviinimäinen nokka, mutta älä pelkää, se on tarkoitettu vain hiustesi pehmeään pöyhistelyyn! Mutta mikä tärkeintä, olen halukas tapaamaan sinut ja omistamaan rakkauteni ja onnellisuuteni sinulle! Älä epäile, kun sanon niin, koska tästä syystä täytän jopa synkimmän päiväsi hellyydellä ja äänekkäällä naurullamme.

Minun pitää kiirehtiä ollakseni valmis suurta matkaa varten, koska tie pohjoisesta on pitkä, ja olen halukas tapaamaan sinut!

Kunnes tapaamme, ystäväni!


Loputtoman Hauskaa!

Isot pingviinit pehmolelut ovat luultavasti yksi iloisimmista eläimistä, joten et koskaan voi olla surullinen heidän kanssaan! Kun pingviini tulee kotiisi, se on täynnä onnellisuutta, iloa ja lakkaamaton naurua, koska pingviinit ovat hauskoja pilailijoita! He nauttivat hauskanpidosta, ja heidän suosikki leikki on hippa, vaikka heillä on pienet jalat. Miten yllättää pingviini?

Se on helppoa. Omista aikaasi heille, pelaa heidän kanssaan, nauttikaa päivästänne yhdessä ja he palkitsevat sinut suloisella kostolla. Sukella joka päiväisiin seikkailuihin yhdessä, koska on niin mukava, että on ystävä puolellaan, joka rakastaa jokaista hetkeä yhdessä ja rakastaa sinua hänen koko pehmeästä sydämestään. 


Iltarituaalit!

Kun päivä täynnä hauskanpitoa on vietetty uuden ystäväsi kanssa, meidän täytyy valmistautua nukkumaanmenoon. Isot pehmopingviinit ovat erittäin puhtaita eläimiä, siksi he rakastavat puhdistaa itseään niin paljon! Kampaa uusi ystäväsi ennen nukkumaanmenoa ja hän palkitsee sinut pöyhistelemällä hiuksesi hänen pehmeällä pingviinimäisellä nokalla!

He ovat tottuneet tähän pohjoisessa! Älä unohda kertoa erilaisia mielenkiintoisia, hauskoja tai jopa outoja juttuja tai tarinoita muista pingviineistä, jotka ovat lähdössä henkeäsalpaaviin seikkailuihin; kuultuaan ne, pingviini nukahtaa ja näkee värikkäimpiä unia!

Product added to wishlist