Isot pehmopuput - Iso Pupu pehmolelu - Iso pehmeä Pupu XXL

Isot Puput Pehmolelut - Iso Pehmeä Pupu XXL Lelu

Hei, minä olen iso pehmopupu!

Isot pehmopuput - Sinä varmasti tiedät paljon tarinoita reippaista ja nopeista pupuista. Minä en ehkä olekaan niin reipas, mutta ihan oikea pitkäkorva! Kuten tiedät, puput elävät isoissa laumoissa, joissa on paljon kavereita, koska rakkaus ja ystävyys on meille tärkeintä. Siksi kaipaan ystävieni joukkoon sinuakin! 

Usko pois, näin pehmeää ja pörröistä turkkia ei löydy keneltäkään. Puhumatta pitkistä korvistani, jotka sopivat erinomaisesti hauskojen tarinoiden ja jopa surullisten tapahtumien kuuntelemiseen. Kerron salaisuuden: pehmeä pupun häntäni voi kohottaa synkintäkin mielialaa. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on se, etten maltta tutustua sinuun. Olen ihan varma, että meistä tulee parhaat kaverit! 

Odota minua, koska valmistaudun jo suurelle matkalle luoksesi! En viivy pitkään, koska me puput olemme supernopeita!

Nähdään pian, hyvä ystäväni!


Ilon Aika!

iso puput pehmolelut ovat hauskimpia ja vilkkaimpia eläimiä, joten ole varma – suruun ja murehtimiseen aikaa ei todellakaan jää! Heti kun pupu saapuu luoksesi, kotisi täytyy ilolla ja hauskanpidolla. Et ehkä tiedäkään, että puput ovat parhaita leikkikavereita, sillä ne jaksavat seikkailla tuntikausia.

Väsyttyään he pyrkivät parhaan ystävän syliin, jossa he tuntevat olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi ja jossa nukahtavat suloisesti. Pupu on onnellisin silloin, kun saa viettää aikaansa kanssasi: olisiko teillä loputon hauskanpito, rauhallinen yhdessäolo vai retki. Kohta näet, että puput ovat parasta seuraa! He rakastavat koko pienestä sydämestään ja tästä syystä he ovat uskollisimpia kavereita!


Ennen Nukkumaanmenoa!

Hauskan päivän päätteeksi uuden kaverin kanssa täytyy kunnolla valmistautua unimaailmalle. Isot pehmopuput ovat erittäin siistejä ja peseytyminen on heidän lempipuuhansa. Auta pupua kampaamaan pehmeän turkin, harjaamaan valkoiset pikkuhampaat. Vastalahjaksi hän varjelee uniasi!

Puput ovat myös hauskoja ja ihania kuuntelijoita, minkä takia he mielellään kuuntelevat tarinoitasi ja satujasi. Kaikkein eniten he tietysti rakastavat tarinoita rohkeista pupuista ja heidän hurjista seikkailuista! Tiedäthän, että puput joskus saattavat olla pikkupelkureita, joten muista halata pupuasi pimeässä!

Product added to wishlist