Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmotiikerit - Iso tiikeri pehmolelu - Iso pehmeä tiikeri XXL

Isot Tiikerit Pehmolelut - Iso Pehmeä Tiikeri XXL Lelu

Hei, minä olen iso pehmotiikeri!

Isot pehmotiikerit - Oletko kuullut mielenkiintoisia ja jännittäviä tarinoita ketteristä Tiikereistä? Iloksesi ne tarinat kertovat minusta! Ehkä en olekaan niin mahtava ja ketterä, mutta oikea tiikeri kuitenkin! Kuten tiedät, tiikerit eivät viihdy yksin, ja siksi etsin parasta kaveria! Ehkä se olet sinä?

Turkkini on pehmeä ja sileä, joten minua on mukava halata. Pehmosydämeni on täynnä onnea ja rakkautta, jota haluaisin antaa sinulle. Tiedät varmasti, että tiikerit ovat urheita, joten seurassani et pelkää vaaroja etkä pahoja unia! Tiikerin elämässä täytyy olla paras kaveri, jonka kanssa hän voisi leikkiä ja viettää vapaa-aikaa. Menen valmistautumaan matkalle sinun luoksesi, ystäväni. Nähdään pian!


Leikit ja viihdytys!

Isot tiikerit pehmolelut ovat oikeita viihdyttämisen kuninkaita, jotka säteilevät hyvää mielialaa. Ulkonäöltään ne näyttävät mahtavilta ja vakavilta, mutta kun pääset tutustumaan heihin paremmin, huomaat, että ne ovat aina iloisia ja leikkisiä. Hauskat temput ja hippa ovat tiikereiden lempipuuhaa, joten valmistaudu loputtomaan hauskanpitoon!

Seikkaile yhdessä tiikerin kanssa! Tutustukaa toisiinne paremmin! Kun väsytte pitämään hauskaa, voit kertoa uudelle ystävällesi tarinoita mahtavista tiikereistä, jotka viisaudellaan voittavat pahikset. He rakastavat näitä tarinoita! Tiikerit iloitsevat aina parhaan kaverin seurasta ja kiittävät siitä lempeydellään ja rakkaudellaan. Yhdessäolo on aina mukavaa!


Otetaan rennosti!

Vaikka isot pehmotiikerit liikkuvatkin paljon, kaikkein eniten he pitävät laiskottelusta! Laiskottelu on paljon hauskempaa hyvän ystävän kanssa. Tiikerit ovat hyvin uskollisia kaverilleen, minkä takia he iloitsevat pelkästä yhdessäolosta ilman mitään erityistä tekemistä! Sinulla on tuskin koskaan ollut niin hyvää laiskottelukaveria.

Naurakaa kyyneliin asti tai istukaa yhdessä hiljaisuudessa. Sillä ei ole väliä, miten vietätte yhteistä aikaa, tärkeintä on, että olette yhdessä ja nautitte jokaisesta hetkestä. Sitä vartenhan kaverit ovat olemassa!

Product added to wishlist