Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Isot pehmoyksisarviset - Iso yksisarvinen pehmolelu - Iso pehmeä yksisarvinen XXL

Isot Yksisarviset Pehmolelu Pehmeä XXL Lelu

Hei, minä olen iso pehmoyksisarvinen!

Isot pehmoyksisarviset pehmolelut - Olet varmaan kuullut erilaisia satuja ja tarinoita ihmeellisistä Yksisarvisista. Minä olen yksi heistä. Ehkä en ole niin ihmeellinen, mutta Yksisarvinen kuitenkin! Kerron sinulle salaisuuden: yksisarviset eivät voi elä yksin, he tarvitsevat sielusukulaista, sen takia etsin parasta ystävää!

Toivon, että sinäkin etsit häntä. Minä olen pehmeä, koska rakastan sylejä, olen hellä kuin höyhen sekä täynnä iloa ja onnea. Tästä syystä lupaan, että synkimpänä päivänäkin sinun on mukavaa seurassani. Nyt kiirehdin erityiselle matkalle, jolla löydän sinut – parhaan ystäväni! Olen malttamaton tutustua sinuun ja uskon, että rakastumme toisiimme ensi silmäykseltä!

Nähdään, ystäväni, toivon, että löydämme toisemme jo pian!


Levätään Yhdessä, Ystävä!

Pehmoyksisarvisilla on paljon yllätyksiä! Vaikka he näyttävätkin nopeilta ja siroilta, kaikkein eniten he tykkäävät lepäillä tekemättä mitään parhaan ystävänsä kanssa. Ottakaa pienet päiväunet yhdessä, yksisarviset tässä asiassa ovat parasta seuraa.

Iso yksisarvinen pehmolelu halaa sinua lämpimällä ja pehmeällä kehollaan ja sinä tunnet olevasi turvassa. Älä unohda ottaa mukaan yksisarvistasi ennen nukkumaanmenoa! Saduissa kerrotaan, että yksisarviset ovat hyvin uskollisia parhaalle ystävälleen ja suojelee häntä kaikelta pahalta.

Siksi yksisarvinen ei anna pahojen unien häiritä lepoasi! Pidä ystäväsi mukana jopa silloin, kun et tee mitään erikoista, koska yksisarvisen onnelliseksi tekee pelkkä läsnäolosi.


Huvin Aika!

Iso pehmoyksisarvinen tuo kotiisi iloa ja onnea, synkät päivät saat unohtaa! Yksisarvinen iloitsee, jos saa touhuta kanssasi erilaisia asioita. Tutustuta iso pehmoyksisarvinen muihin ystäviisi, hän varmasti ilahtuu siitä. Leikkikää piilosta yhdessä, koska Yksisarvinen rakastaa sitä, vaikka onkin huono etsijä.

Seikkailkaa yhdessä! Muista kertoa uudelle ystävällesi satuja ja tarinoita muista yksisarvisista, häntä varmasti kovasti kiinnostaa! Yksisarvinen nauttii jokaisesta kanssasi vietetystä hetkestä ja kiittää sinua lempeydellä ja rakkaudella. Onhan ihanaa, kun on ystävä, jonka kanssa voi pitää hauskaa, leikkiä, oppia ja iloita.

Product added to wishlist