Ei kiirettä!
Tee Ostoksia 5% Alennuksella

Paina alla olevaa nappia ja saa kaupan alennuskoodi.

Kukkien rasiat - Ruusuboxi

Kukkien Rasiat - Kukkalaatikot - Ruusulaatikko - Ruusut Laatikossa

Kukkalaatikko On Oiva Vaihtoehto Tavaliselle Kukkakimpulle

Kukkien rasiat - Ruusuboxi – Kukkalaatikko on ihana lahjaidea, joka symboloi loppumatonta ja kuolematonta rakkautta. Tämä romanttinen ele auttaa hienostuneesti ilmaisemaan tunteita ja kiitollisuutta erikoiselle tytölle, rakkaalle ystävälle ja läheiselle tai hyvälle työkaverille.

Kukkalaatikosta, toisin kuin tavallisesta kukkakimpusta, saa nauttia jopa muutama vuotta! Nämä ihanat, luonnolliset kukat korkealaatuisten stabilointiaineiden avulla ovat ikään kuin ikuistettuja ajassa, näin luodaan mahdollisuus nauttia niiden kauneudesta ja väreistä jopa viiteen vuoteen!


Kukat laatikossa joka tilaisuuteen

Tämä romantiikkaa, rakkautta ja huolenpitoa hehkuva kukkalaatikko on ihana yllätyslahja läheisimmille ihmisille joka tilaisuuteen tai vaikka ilman syytäkin.

Äiti, isoäiti tai sisko ilahtuu saadessaan tällaisen yllätyksen syntymäpäivän johdosta, se olisi ihana vaihtoehto myös hää- tai joululahjaksi. Tyttöystävä varmasti yllättyy tuollaisesta rakkauden osoituksesta ystävänpäivänä!


Ei vain lahja

Värikkäät, vuosia kukkivat, ja kaikkien huomiota keräävät kukkalaatikot voivat olla tyylikäs sisustuksen yksityiskohta, jonka ansiosta kotona tai muualla luodaan hyvin esteettinen ja hyvänmakuinen ilmapiiri.

Kukat laatikossa on oiva vaihtoehto huonekasveille, jotka vaativat aikaa ja hoitoa. Kukkalaatikon hoito on hyvin vähäinen – riittää vain silloin tällöin pyyhkäistä pölyt!


Miksi kukkalaatikot ovat ainutlaatuisia?

Kukkalaatikkojen valmistukseen käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja. Kukat, joita valikoidaan laatikkoihin, kasvatetaan luonnollisesti tarhoissa, joista poimitaan vain kauneimmat yksiköt. Ne kerätään ja käsitellään erikoisstabilointiaineilla – näin syntyvät kukkalaatikot.

Kaikki kukkalaatikot on tehty käsin, minkä vuoksi jokaisella laatikolla on omanlaista kauneutta, ainutlaatuisuutta ja viimeistelyä. Koska käytämme käsityötä, varmistamme kaikkien laatikoiden hyvin korkeaa laatua.

Kukkalaatikot vuosia tuovat iloa ainutlaatuisella kauneudella, kirkkailla väreillä ja esteettisellä muotoilulla. Mitä tärkeintä, näistä erikoislaatikoista voi nauttia ilman erityistä hoitoa!

Product added to wishlist