Ruusunallet - Osta ruusunalle

Ruusunallet - Osta Ruusunalle - Teddyway

Ruusunalle on paras valinta!

Ruusunallet - Ihastuttava, korkealaatuinen ja suloinen ruusunalle on loistava ja ainutlaatuinen lahja, joka monta vuotta muistuttaa sen saajalle juhlan ihania hetkiä. Nämä ruusunallet voivat pian korvata kukkakimppuja!

Valmistusmateriaalin ominaisuuksien ansiosta nallet voidaan lahjoittaa jopa kaikkein pienimmille! Lapset voivat leikkiä nalleilla huoletta, koska kaikki osat ovat tiiviisti kiinni toisiinsa ja ruusumateriaali ei aiheuta mitään vaaraa lasten terveydelle!

Ilman epäilystä jokainen ruusunallen saanut ihminen ilahtuu siitä, olisiko se lapsi, tyttöystävä, vaimo, äiti tai muu rakas ihminen.


Ruusunalle ei ole vain lahja!

Värikkäät ruusunallet eivät ole vain hyvä lahjaidea! Ainutkertaisen ja tyylikkään ulkonäön ansiosta nallea voi käyttää koristeena tai sisustuksen yksityiskohteena.

Ruusunalle vetää huomiota kodin koristeena tai kauniina häiden yksityiskohtana, joka auttaa luomaan tunnelmaa ja leikkisyyttä. Ruusunalle voi olla paljon muuta kuin vain ihastuttava lahja!


Ruusunallet ovat ainutlaatuisia!

Nallien valmistuksessa käytämme vain parhaan laadun materiaalit. Tästä syystä 3D ruusut näyttävät niin aidoilta ja luovat luonnollisten kukkien tunnetta. Kaikki ruusut valikoidaan käsin. Käsityön ansiosta nalle näyttää loppuun käsitellyltä, ainutlaatuiselta ja suloiselta.

Ruusunalle saapuu luoksesi:

Suoraan kotiin – Varmistamme, että EU:n maihin nalle saapuu muutamassa työpäivässä suoraan kotiisi tai toiseen osoitteeseen.

Korkealaatuisena – Käsintehdyn nallen jopa pienimmätkin yksityiskohdat ovat hyvin kestävät, niitä voi halata vaikka kuinka paljon. Ruusunalle antaa iloa moneksi vuodeksi, koska käytettävät kukat eivät menetä muotoaan eivätkä väriä.

Ainutlaatuisena – Nalle auttaa yllättämään rakasta ihmistä tai ilmaista hänelle rakkautta. Myönteiset tunteet, jotka nalle tuo mukanaan, kestävät pitkään, kuten itse nallekin.


Nallen hoito

Ruusunalle ei vaadi erikoista hoitoa. Riittää välillä pyyhkiä ruusuja ja nalle taas näyttää uudelta!

Valmistusmateriaalin ominaisuuksien ansiosta nalle ei kerää pölyjä ja sitä on helppoa pitää siistinä. Jos haluat suojella nallea haalistumiselta, älä sijoita sitä aurinkoiseen paikkaan.

Product added to wishlist